پایگاه خبری و تحلیل بازار

Bazaar News Agency

یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
- ۱۰:۵۷ ق٫ظ
cropped-image-11.png
جهانصنعت - معدن - تجارت

کاهش قیمت میلگرد، خرید بیلت GCC را سرکوب کرد

 

کالانیش: فعالیت های بازار بیلت شورای همکاری خلیج فارس (GCC) به دلیل قیمت های میلگرد که حاشیه سود بسیار کمی را به تولیدکنندگان ارائه می دهد، سرکوب شده است.

در امارات نوردکاران، میلگرد را با قیمت ۲۴۲۰ تا ۲۴۳۵ درهم در هر تن معادل ۶۵۹ تا ۶۶۳ دلار در هر تن درب کارخانه برای تحویل ژانویه پیشنهاد می دهند. این قیمت به این دلیل تعیین شده که بزرگترین تولیدکننده فولاد امارات برای سومین ماه متوالی قیمت میلگرد خود را ۲۴۰۰ درهم معادل ۶۷۸ دلار در هر تن درب کارخانه اعلام کرده است. اجماع عمومی این است که قیمت های فوریه مشابه همین ارقام خواهد بود.

قیمت قراضه در بازار جهانی به دلیل بهبود خرید کارخانه های ترکیه ای در ۱۰ روز گذشته افزایش یافت و این موضوع سبب شد تا تولیدکنندگان بیلت GCC تمایلی به کاهش قیمت های خود نداشته باشند.

در امارات شمش تجاری کوره های القایی ۶۲۰ دلار در هر تن درب کارخانه و شمش کوره های قوس الکتریکی از یک کشور همسایه ۶۳۰ تا ۶۴۰ دلار در هر تن تحویل امارات برای محموله های ماه فوریه پیشنهاد می شود. این قیمت ها هزینه نورد مجدد را توجیه نمی کند.

از سوی دیگر بیلت ایران با ۵۸۵ دلار در هر تن سی اف آر Sohar و Jebel Ali رقابتی تر از مواد با منشا هند با قیمت ۶۶۵ دلار در هر تن CFR و بیلت CIS با قیمت ۶۶۵ تا ۶۷۰ دلار در هر تن CFR است. دو مورد اخیر به ترتیب برابر ۶۰۰ تا ۶۰۵ دلار و ۶۰۰ تا ۶۱۰ دلار در هر تن فوب می باشند.

مقاومت در برابر کاهش قیمت بیلت با منشا CIS به افزایش تقاضای مصر از زمان لغو اقدامات حفاظتی در اواسط نوامبر و همچنین هزینه های بالای انرژی نسبت داده می شود.

با این حال این انتظار وجود دارد که مالیات صادراتی بیلت روسیه که ۱۱۵ دلار در هر تن است در پایان دسامبر منقضی شود، هر چند هنوز خبری اعلام نشده است. این مسئله ممکن است سطح قیمت بیلت با منشا CIS را به ۵۸۰ تا ۵۹۰ دلار در هر تن فوب دریای سیاه برساند. کاهش هزینه حمل کشتی های فله بر باعث کاهش بیشتر قیمت این مواد نیز می شود و در نتیجه قیمت های ۶۲۴ تا ۶۳۵ دلار سی اف آر GCC و پایین تر درخواست می شود.

در عربستان سعودی تولید کنندگان بیلت قیمت ۶۳۵ تا ۶۴۵ دلار درب کارخانه را پیشنهاد می دهند.

یک توافق نانوشته وجود دارد که در بازار GCC صحبتی در مورد بیلت ارزان قیمت ایرانی نشود ولی با این وجود همچنان خریدارانی برای محموله های ایرانی در کشورهای شورای همکاری خلیج فارس وجود دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن