پایگاه خبری و تحلیل بازار

Bazaar News Agency

یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳
- ۱۰:۱۱ ب٫ظ
cropped-image-11.png
ایرانبازار سرمایه

کدام گروه‌ها پیشتازان این هفته خواهند بود؟ ۲۲ مهر ۱۴۰۲

در نظرسنجی این هفته از ۱۱ فعال بازار سرمایه، غالبا امید تعادل بازار داشتند و امیدوار به آنکه بازار سرمایه هفته پیشرو را در وضعیت متعادلی به پایان رساند.

این کارشناسان صنایع پیشروی بازار را عمدتاً نفتی ها و خودرویی ها عنوان کردند و باید دید که آیا تا پایان هفته نظر این کارشناسان، رنگ‌وبوی واقعیت را خواهد گرفت یا خیر!

محمد باقر خادمی: با توجه به ارزش پایین معاملات به نظر می‌رسد روند قوی در بازار شکل نخواهد گرفت. عامل اصلی و موتور محرک رشد بازار افزایش ارزش معاملات است که حلقه گم شده این روزهای بازار است.

هابیل خاوری: در مورد شاخص کل بورس

بعد از خاتمه الگوی دیامتریکی که از اردیبهشت تا مرداد ماه رخ داد و پساالگویی قابل قبولی که شکل گرفت در چارت شاخص کل انتظار این وجود داره طی روز های کاری آینده شاهد شروع روند صعودی بخش سوم الگو‌ی شاخص کل باشیم که حداقل در گام اول برابر با طول موج A سطح ۲ میلیون ۲۳۰ هزار واحد رو پس بگیره.
تا اینجا بازار رو رصد کنید، در ادامه اگر روند صعودی پتانسیل داشته باشه و حجم و ارزش معاملات خوب و دستکاری کمتری باشه و از سطح قیمتی ۲ میلیون و ۲۹۰ عبور کنه سناریو x موج برخی اساتید رد خواهد شد و کف قیمتی جدیدی در آینده به هبچ وجه شاهد نخواهیم بود !

با توجه به اینکه نماد هایی مثل خساپا و یا خودرو و …. مجاز بودن فقط تا پایان معاملات چهارشنبه ۱۹ مهر ماه اصلاح از بُعد زمان را داشته باشند ، انتظار میرود گروه خودرویی در این گام بیشتر مورد توجه قرار بگیرند .
این هفته بنظر بسیار سرنوشت ساز است برای بازار که کدام مسیر را در پیش بگیرد.
ضمنا در فضای تحلیل یک هفته معاملاتی نمی تواند گویای چرخش یا تغییر یک روند اساسی و کلی باشد چرا که دیدگاه کوتاه مدت را ۴۵ روزه در نظر میگیرم. اما بررسی ها فاکتور های اثر گذار در تایم های هفتگی کمک کننده است به عبارتی شرط لازم و کافی نیست.

نوید سالک: مهم ترین عامل موثر بر بازار سرمایه در هفته گذشته بی شک تحولات اخیر خاورمیانه بوده است. در هفته پیش رو نیز چشم فعالان بازار به تحولات نظامی و سیاسی خاورمیانه بوده و در کنار این عامل مهم و تاثیر گذار، انتظار ارایه گزارشات شش ماهه ناشران، اخبار پیرامون تجدید ارزیابی دارایی ها نیز از عوامل موثر بر تغییرات شاخص در این هفته به شمار می روند.

مجتبی دیبا: به تعادل رسیدن حرکات عرضه کنندگان بعد از حوادث هفته اخیر منطقه انتظار خواهیم داشت

بهراد موسوی: با توجه به ارزش پایین معاملات خرد در روز چهارشنبه و همچنین کاهش پانیک روانی ناشی از اخبار سیاسی منطقه، احتمالا شاهد هفته معاملاتی خنثی با گرایش مثبت باشیم.

سهیلا نقی پور: با توجه به ادامه ریسک های سیستماتیک خارجی که از ابتدای هفته گذشته آغاز شده این احتمال وجود دارد که سرمایه گذاران محتاط تر عمل نمایند و این امر میتواند به کاهش قیمت سهام منجر شود. ادامه دار بودن خروج پول حقیقی از بازار و عدم ورود پول قوی طی یک ماه اخیر نشانه ادامه عدم اطمینان به بازار از سوی سرمایه گذارن است. همچنین پایدار نبودن صعود نرخ ارز و کاهش قیمت آن طی اواخر هفته می تواند به ادامه رکود و منفی در بازار کمک نماید. از منظر تکنیکالی هم بعد از حوادث سیاسی هفته گذشته و منفی هایی که بازار متحمل شد نقاط جا مانده در نمودار قیمتی بسیاری از سهم های بازار دیده میشود. در مجموع با در نظر گرفتن شرایط گفته شده و ادامه آن احتمال اینکه روند بازار بورس طی هفته جاری منفی باشد وجود دارد.

ندا کریمی: بازار چشم انتظار گزرش های ۶ ماهه است و عمده این گزارش ها در این هفته منتشر می شود. انتظار عملکرد مناسب از پالایشی ها و صنایع وابسته وجود دارد و قیمت نفت هم صعودی است. همچنین در گروه دوده و روانکار هم رشد سود متصور هستیم. در گروه غذایی هم منتظر شش ماهه خوب و افزایش نرخ هستیم و این گروه ها میتوانند پیشتاز هفته باشند.

احسان خورشیدی: به نظر میرسد بازار سرمایه طی ماه اتی در برخی صنایع و سهام رشدی را تجربه نماید .

هلن عصمت پناه: بازار احتمالا بازهم متاثر از تنشهاست ولی شش ماهه ها می تواند به کمک بازار بیاید. رفتار دلار هم بسیار مهم است

سمیه صفری: باتوجه به اینکه همچنان سایه ریسک های سیتماتیک بوجود امده در هفته های گذشته بر بازار سنگینی میکند انتظار نمیرود تحرک خاصی در بازار دیده شود.

پیام الیاس کردی: تنش ها بالاست.

 

منبع: بورس نیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن