پیشبینی عجیب درباره قیمت مسکن پس از توافق وین/ خسروی: امیدواریم کسی سکته نکند
مصطفیقلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت:
در زمان امضای قطعنامه ۵۹۸ و پایان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۷ بسیاری افراد که در طلا و ارز سرمایهگذاری کرده بودند با ریزش قیمت دلار، سرمایه خود را از دست دادند؛ تا جایی که قیمت دلار از ۳۰۰ تومان در ماههای پایانی جنگ به ۵۰ تومان بعد از جنگ رسید و حتی تعداد زیادی از دلالان بازارهای ارز و طلا سکته کردند. البته خدا کند که اتفاق بدی برای کسی نیفتد ولی معمولاً با انجام توافقات سیاسی شاهد ریزشهایی در بازارهای غیر مولد هستیم.
عوامل متعددی بر آینده بازار مسکن تأثیرگذار است که مهمترین آن به نوسانات اقتصاد کلان، بازارهای موازی و توان خرید متقاضیان برمیگردد. در حال حاضر توان طرف تقاضا به شدت کاهش یافته و از طرف دیگر با شرایط امیدوارکنندهای که در فضای سیاسی و اقتصادی کشور ایجاد شده به نظر میرسد با کاهش قیمت مسکن یا دست کم ثبات این بازار در میان مدت مواجه باشیم./مهر
بازار مسکن ما که سالیان سال هست در یک ابر حباب بسر میبره که دلیل اصلیش هم ناتوانی و ناآگاهی بخش تقاضا از میزان عرضه هست. بازیگران حرفه ای این بازار که تونستن سالیان سال حباب رو حفظ کنن کار خودشونو کامل بلدن منتها اوضاع همیشه به همین منوال باقی نمیمونه.
سلام وقت تون بخیر. ممنون از نظرات مفید شما. خیلی ممنون که ما رو دنبال میکنید. بله ممکن هست همچنین موردی وجود داشته باشه که درواقع بعضی شرکت ها آمار درست رو بخاطر موردهایی که بعضا ممکن هست منافع آنها را به خطر بیندازه آمار این چنینی منتشر کنند. از طرف دیگر یک شرکت هم ممکن است در بازار رقابت کامل با وجود زیان به تولید ادامه بدهد. درواقع تا زمانی تولید میکند که میزان ضرر از هزینه های ثابت بیشتر نشود.