پایگاه خبری و تحلیل بازار

Bazaar News Agency

سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
- ۹:۱۵ ب٫ظ
cropped-image-11.png
بازار نفت و انرژیجهان

#نفت / حمایت ۸۰ دلاری / افت ۲۳% در سه ماهه سوم (میلادی)

بهای نفت در روز جمعه طی معاملات پرنوسانی کاهش یافت، اما به اولین افزایش هفتگی خود در پنج هفته اخیر رسید، زیرا این احتمال وجود دارد که اوپک پلاس با کاهش تولید خود در جلسه پنجم اکتبر موافقت کند.

نفت برنت تحویل نوامبر با ۰.۶ درصد کاهش به ۸۷.۹۶ دلار در هر بشکه رسید.

نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) با ۱.۷۴ دلار یا ۲.۱ درصد کاهش به ۷۹.۴۹ دلار رسید.

جان کیلداف، شریک Again Capital LLC در نیویورک، گفت: “۸۰ دلار این روزها به نوعی نقطه محوری است.”

کیلداف افزود: «افزایش نگرانی‌ها در مورد ثبات مالی در بریتانیا… بار دیگر چشم‌انداز تقاضا را تضعیف می‌کند».

برنت و وست تگزاس دو و یک درصد هفتگی افزایش یافتند که اولین افزایش هفتگی از ماه آگوست و پس از رسیدن به پایین‌ترین سطح ۹ ماهه این هفته بود.

استفان برنوک از دلال نفت PVM گفت: «نوسانات قیمت به یک امر عادی تبدیل شده است، زیرا بازیگران بازار نگران نگرانی‌های اقتصاد جهانی و چشم‌انداز کاهش عرضه نفت هستند.

بازار با حمایت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش در مورد کاهش سهمیه تولید بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۱ میلیون بشکه در روز در نشست ۵ اکتبر خود مواجه شده است.

ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد OANDA، گفت: چشم انداز بدتر تقاضا برای نفت اجازه نمی دهد نفت رشد کند تا زمانی که معامله گران انرژی مطمئن باشند که اوپک پلاس تولید را کاهش خواهد داد.

تحلیلگران انتظار کاهش تولید را دارند زیرا ترس از تقاضا در ارتباط با کندی احتمالی اقتصاد جهانی و افزایش نرخ بهره بر قیمت نفت تاثیر گذاشته است.

شرکت های انرژی ایالات متحده در این هفته برای سومین هفته متوالی دو دکل نفتی اضافه کردند، اما رشد در سه ماهه سوم به دلیل ترس از رکود و کمبود عرضه آزاردهنده کاهش یافت.

به گفته دو منبع آگاه، مقامات ارشد کاخ سفید همچنین قرار است روز جمعه با مدیران نفت دیدار کنند تا در مورد طوفان ایان و ذخایر کم بنزین صحبت کنند

قیمت‌های برنت و وست سه‌ماهه سوم میلادی را به ترتیب با افت ۲۳ و ۲۵ درصدی به پایان رساندند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن