این فتوا به دو موضوع مهم در مورد ارزهای دیجیتال اشاره می کند که آنها را به عنوان یک ابزار سرمایه گذاری و یک وسیله مبادله، غیرقانونی اعلام می کند.
شورای مرکزی تجدید محمدیه، یکی از بزرگترین سازمانهای اسلامی غیر دولتی در اندونزی، فتوای جدیدی علیه استفاده از ارزهای دیجیتال صادر کرده و آن را برای مسلمانان حرام یا غیرقانونی اعلام کرد. این فتوا به دو موضوع مهم در مورد ارزهای دیجیتال اشاره کرد که آنها را به عنوان ابزار سرمایهگذاری و وسیله مبادله بر اساس قوانین اسلامی غیرقانونی میکند؛
۱. ماهیت سوداگرانه ارزهای رمزنگاری شده آنها را به عنوان یک ابزار سرمایه گذاری ناقص می کند. اعتقاد بر این است که توکنهای کریپتو حاوی ابهام هستند، به این معنی که توسط چیزی مانند طلا پشتیبانی نمیشوند و این امر آنها را بر اساس قوانین اسلامی غیرقانونی میکند.
۲. ارزهای دیجیتال با استانداردهای قوانین مبادله ای اسلامی مطابقت ندارند که آنها را ملزم می کند ارز قانونی داشته باشند و توسط هر دو طرف پذیرفته شوند.
پیشتر شورای ملی علما (MUI) که برترین نهاد علمی اسلامی اندونزی است نیز ارزهای رمزنگاری شده مانند بیت کوین را طبق قوانین اسلام حرام و ممنوع اعلام کرده بود.
بعدی را بخوانید
تیر ۱, ۱۴۰۳
تقابل نهنگهای خریدار و فروشنده در بازار بیت کوین؛ پیروز میدان که خواهد بود؟
تیر ۱, ۱۴۰۳
عقبنشینی بزرگان در بازار کریپتو
خرداد ۳۱, ۱۴۰۳
تحلیل بازارهای مالی داخلی و جهانی امروز پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳