پایگاه خبری و تحلیل بازار

Bazaar News Agency

دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳
- ۵:۳۳ ق٫ظ
cropped-image-11.png
ایرانبازار سرمایه

تحلیل تکنیکال شپنا ۱ شهریور ۱۴۰۲ | حمایت و مقاومت‌های مهم کجاست؟

پالایش نفت اصفهان با نماد شپنا یکی از غول های پالایشی بورس ایران است که سهامداران بسیاری دارد. در این مطلب قصد داریم تا به تحلیل تکنیکال این نماد بپردازیم.

شایان ذکر است که این تحلیل به هیچ عنوان سیگنالی برای خرید یا فروش شپنا نیست و صرفا یک تحلیل و پیش بینی می باشد.

تحلیل تکنیکال شپنا ۱ شهریور ۱۴۰۲

نماد شپنا پس از برخورد به مقاومت سقف تاریخی و شروع اصلاح بازار در اردیبهشت ماه، حدود ۲۵ درصد از بالاترین قیمت آن زمان اکنون کاهش قیمت داشته است که نشانه تقاضای نسبتا خوب در این سهم در اصلاح اخیر بازار می‌باشد. سهم در تایم میان مدت در یک برزخ مثلث قرار دارد که مطابق نمودار تنکانسن فلت و خط روند نزولی مقاومت‌های مهم پیش روی آن هستند و حمایت خط روند صعودی نیز فاصله حدود ۵ درصدی با قیمت فعلی دارد. نکته مهم در صورت عدم صعود و شکست مقاومت‌های اشاره شده، طی چند کندل آتی همپوشانی حمایت خط روند با ابر کومو یک حمایت قوی ایجاد خواهد کرد. اینکه مثلث به بالا شکسته می‌شود و یا پایین نقش بسیار مهمی برای تعیین روند نماد پس از آن خواهد داشت. شایان ذکر است در کنار شکست خط روند نزولی در RSI واگرایی منفی داشته‌ایم که با توجه به اهمیت این موضوع ریسک ورود در حال حاضر زیاد می‌باشد.

در نمای دورتر نیز شاهد شکسته شدن حمایت ۰.۲ فیبو و پولبک بدان بوده‌ایم. حمایت قوی ۵۷۰۵ (محدوده قیمتی مطابق نمودار) با همپوشانی ۰.۳ فیبو و پیوت کلاسیک از همین نمودار و فیبوی ۰.۵ نمودار سوم با موج کوتاه‌تر نمایش داده شده با خط افقی قرمز قابل استخراج می‌باشد. سقف کانال کوتاه مدت صعودی نارنجی رنگ در این نمودار نیز در صورت صعود از مقاومت‌های مهم پیش روی نماد خواهد بود. واگرایی منفی MACD نیز در این نمودار نشان داده شده است که مزید بر علت واگرایی منفی پیشین است.
میزان حجم معاملات شروع حرکت صعودی را هنوز نوید نداده‌است و تقاطع میانگین‌های متحرک نمایی ۱۳ و ۲۱ روزه در کندل فعلی به سوی کاهش بوده و البته کندل این هفته هنوز بسته نشده است.

خلاصه تحلیل تکنیکال شپنا

حمایت دینامیک (پویا / مورب): خط روند صعود و سقف ابر کومو هفتگی

حمایت مهم استاتیک (ثابت) اول: ۵۷۸۰ الی ۶۱۶۷ ریال

حمایت استاتیک (ثابت) دوم: ۴۹۲۹ ریال

مقاومت دینامیک (پویا / مورب): خط روند نزولی، میدلاین و سقف کانال کوتاه مدت و سپس میدلاین و سقف کانال بلند مدت

مقاومت استاتیک (ثابت) اول: ۷۵۲۹ ریال

مقاومت قوی استاتیک (ثابت) دوم: ۹۰۰۰ ریال

 

منبع: نبض بورس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن