پایگاه خبری و تحلیل بازار

Bazaar News Agency

جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴
- ۹:۴۲ ق٫ظ
cropped-image-11.png
ایرانبازار پول و بازار ارز و بانکبازار رمز ارزهابازار فلزات اساسی و طلابازار نفت و انرژیتحلیل صنایع و بازارهاجهانفناوری
موضوعات داغ

تحلیل بازارهای مالی داخلی و جهانی امروز جمعه ۱۸ خرداد ۱۴۰۳

در این گزارش به تحلیل بازارهای مالی داخلی و جهانی و دلیل نوسانات آنها پرداخته شده است.

دلار امروز در بازار آزاد ثابت بود و در ۵۸۷۰۰ هزار تومان به معاملات خود پایان داد. قیمت دلار در هفته دوم خرداد در روندی رنج معامله شد و نوسان محدودی داشت. هفته نیمه‌‌تعطیلی که طی آن سایه سیاست‌گذار همچنان بر بازار ارز گسترده بود، بیشتر انتظاری بود تا فعال و پررونق. معامله‌گران در انتظار نتیجه نشست شورای حکام بودند و در نهایت نیز این شورا قطعنامه‌ای علیه برنامه اتمی ایران صادر کرد؛ قطعنامه‌ای که می‌تواند سیگنال افزایشی به بازار ارز ارسال کند. به همین دلیل باید دید بازارساز در روز شنبه چه برنامه‌ای برای مهار قیمت دلار دارد.

اونس جهانی طلا امروز ۸۰ دلار سقوط کرد و به ۲۲۹۵ دلار رسید، زیرا معامله گران داده های امروز را برای تصمیم فدرال رزرو ارزیابی کردند، آمار اشتغال غیرکشاورزی ماه مه ۲۷۲ هزار نفر اعلام شد که بیشتر از پیش بینی ها و دوره قبلی بود همینطور نرخ بیکاری افزایش یافت و ۴.۰ بود نرخ مشارکت نیز بیشتر ماه مه بود. قیمت‌گذاری بازار نشان می‌دهد پس از انتشار آمار اشتغال غیرکشاورزی آمریکا، احتمال کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در سپتامبر از ۷۰ به ۵۵ درصد رسیده است.

شاخص دلار آمریکا امروز ۰.۷۷ درصد افزایش یافت و به ۱۰۴.۸۷ رسید، با توجه به ریسک داده‌های کلیدی، افزایش شرط‌ها برای کاهش قریب‌الوقوع نرخ بهره توسط فدرال رزرو در ماه سپتامبر، که توسط داده‌های کلان نرم‌تر ایالات متحده تقویت می‌شود، ممکن است همچنان به عنوان یک بادی موافق برای دلار عمل کند. آمارهای کمتر اشتغال از ایالات متحده امیدها را برای دو کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو ایالات متحده (Fed) در سال جاری تقویت کرد.
جدای از این، تنش های ژئوپلیتیکی ناشی از درگیری ها در خاورمیانه بر بازار تاثیر گذاشت.

قیمت نفت برنت امروز ۰.۸۴ درصد کاهش یافت، کاهش قیمت نفت خام را می توان به افزایش گمانه زنی ها در مورد کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا در ماه سپتامبر، پس از کاهش ۲۵ واحدی نرخ بهره که توسط بانک مرکزی اروپا در روز پنجشنبه اجرا شد، نسبت داد.
روز یکشنبه، سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش (اوپک پلاس) توافق کردند که بیشتر کاهش عرضه خود را تا سال ۲۰۲۵ تمدید کنند. با این حال، این گروه اجازه داد تا کاهش داوطلبانه هشت کشور عضو از ماه اکتبر به تدریج کاهش یابد. به گزارش رویترز، انتظار می رود تا دسامبر بیش از ۵۰۰ هزار بشکه در روز دوباره وارد بازار شود که در مجموع ۱.۸ میلیون بشکه در روز تا ژوئن ۲۰۲۵ باز می گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن