پایگاه خبری و تحلیل بازار

Bazaar News Agency

دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
- ۱۰:۱۹ ق٫ظ
cropped-image-11.png
ایرانبازار پول و بازار ارز و بانکبازار رمز ارزهابازار سرمایهبازار فلزات اساسی و طلابازار نفت و انرژیتحلیل صنایع و بازارهاجهانفناوری
موضوعات داغ

تحلیل بازارهای مالی داخلی و جهانی امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

در این گزارش به تحلیل بازارهای مالی داخلی و جهانی و دلیل نوسانات آنها پرداخته شده است.

قیمت دلار روز دوشنبه با کاهش قیمت بازگشایی شد و در ادامه معاملات، افزایش پیدا کرد و در ۶۱۸۵۰ هزار تومان به معاملات خود پایان داد. با وجود اینکه معامله‌گران روند عرضه و تقاضا را در تعادل عنوان می‌کنند، اما با توجه به آرامش سیاسی و نبود سیگنال افزایشی در بازار ارز‌،‌ رشد تقاضا را می‌توان دلیل افزایش قیمت دلار دانست. به نظر می‌رسد قیمت دلار در مقابل برگشت به کریدور ۵۰ هزار تومانی مقاومت دارد و به‌راحتی از کریدور ششم دست نمی‌کشد. کارشناسان اقتصادی پیش‌بینی کرده‌اند محدوده ۶۳ هزار و ۳۰۰ تومانی سقف فعلی قیمت دلار در کوتاه‌مدت است.

بازار کریپتو در آخر هفته گذشته سیر نزولی را تجربه کرد و دارایی‌های اصلی با کاهش قیمت مواجه شدند. امروز نیز قرمز پوش بودند و بیت کوین در ۶۲۶۸۱ هزار دلار معامله میشود، طی هفته پیش رو، چندین رویداد مهم به وقوع خواهد پیوست که می تواند بر پویایی بازار تأثیر بگذارد.

۱. راه‌اندازی ETF اسپات بیت کوین در هنگ‌کنگ
۲. تصمیم فدرال رزرو در مورد نرخ بهره
انتشار داده‌های درآمد کوین‌بیس برای ۳ ماهه اول سال: کوین بیس قرار است نتایج مالی خود در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ را در ۲ می منتشر کند.

شاخص کل بورس تهران ۳ هزار واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۹۶ واحد رسید.
امروز فولاد، فملی، کچاد و کگل نمادهای قرمز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. روز دوشنبه برای دومین روز متوالی خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۱۱۴ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد.

اونس جهانی طلا روز دوشنبه در حدود ۲۳۴۰ دلار در هر اونس در نوسان بود، زیرا احتیاط بازارها را در آستانه نشست سیاست گذاری فدرال رزرو و گزارش ماهانه مشاغل از ایالات متحده در این هفته تحت تاثیر قرار داده بود. سرمایه گذاران مشتاقانه منتظر سرنخ هایی در مورد جهت گیری پولی فدرال رزرو بودند، پس از اینکه آخرین داده های اقتصادی ایالات متحده انتظارات کاهش نرخ بهره را کاهش داد. قرائت‌های PCE ایالات متحده به طور کلی با پیش‌بینی‌ها همسو بود، اما فشارهای تورمی مداوم را نشان داد.

شاخص دلار روز دوشنبه به زیر ۱۰۶ سقوط کرد زیرا سرمایه گذاران در آستانه نشست سیاست پولی فدرال رزرو در هفته جاری، جایی که به طور گسترده انتظار می رود در میان داده های قوی اقتصادی ایالات متحده و لفاظی های سیاست گذاران، نرخ بهره را ثابت نگه دارد محتاط شده اند، در همین حال، داده‌های قبلی نشان داد که رشد سالانه اقتصاد ایالات متحده در سه ماهه اول ۲۰۲۴ به ۱.۶ درصد رسیده است که پایین‌ترین میزان در ۲ سال اخیر و بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های ۲.۵ درصدی است.
سرمایه گذاران همچنین منتظر گزارش های حقوق و دستمزد غیرکشاورزی آوریل در روز جمعه برای سرنخ هایی در مورد قدرت بازار کار هستند.

بهای نفت برنت با کاهش ۱ درصدی به ۸۸ دلار در هر بشکه کاهش یافت تا به سرعت بهبود اواسط جلسه را از بین ببرد و در بحبوحه تضعیف نگرانی های عرضه و تقاضای نامطمئن، سودهای هفته قبل را کاهش دهد.
امیدهای ماندگار به آتش بس میان اسرائیل و حماس پیش از دیدار میان مذاکره کنندگان حماس و میانجیگران خاورمیانه که قرار است حکمی در مورد شرایط آتش بس جدید از سوی اسرائیل با حمایت آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا صادر شود، افزایش یافت. این تحولات ریسک قراردادهای نفت خام را کاهش داد و این امید را تقویت کرد که تنش زدایی مانع از موانع احتمالی تولید و صادرات نفت شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن