پایگاه خبری و تحلیل بازار

Bazaar News Agency

دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳
- ۵:۰۳ ق٫ظ
cropped-image-11.png
ایرانبازار پول و بازار ارز و بانکبازار رمز ارزهابازار فلزات اساسی و طلابازار نفت و انرژیتحلیل صنایع و بازارهاجهانفناوری
موضوعات داغ

تحلیل بازارهای مالی داخلی و جهانی امروز جمعه ۲۰ بهمن ۱۴۰۲

قیمت دلار امروز نزولی بود و در ۵۵۳۰۰ هزار تومان قرار گرفت. کارشناسان اقتصادی کف قیمت دلار را محدوده ۵۵ هزار تومانی می‌دانند و معتقدند تداوم سیاست تثبیت قیمت این اسکناس توسط سیاست‌گذار تا پایان سال سخت است. آنها می‌گویند فریز قیمت دلار به عنوان لیدر اصلی سایر بازارها می‌تواند یک تا دو هفته آینده دوام داشته باشد و به احتمال زیاد تا پایان سال به کریدور بالاتر ورود می‌کند.
از طرفی به نظر می‌رسد در حال حاضر، جدال بر سر دو فرضیه کاهش ادامه‌دار و افزایش قیمت دلار میان ناظران اقتصادی بالاست و به دلیل ابهام در سیاست‌های دولت و نبود برنامه روشن و مشخص درباره رویکردهای پیش رو در اقتصاد ایران، آینده بازارهای مالی به معما تبدیل شده است.

بازار رمزارزها امروز سبز پوش بودند به طوری که بیت کوین با رشد ۵ درصدی در این ساعات در ۴۷۵۰۸ هزار دلار معامله میشود، به گفته مارکوس تیلن، رئیس بخش تحقیقاتی Matrixport، بیت کوین (BTC) پس از بریک آوت اخیر آن، در کوتاه‌مدت می‌تواند به سمت ۴۸ هزار دلار حرکت کند.
تیلن در گزارش جدید نوشت: «چند روز آینده از اهمیت آماری بالایی برخوردار هستند؛ زیرا بیت‌کوین در حوالی سال نوی چینی بیش ۱۱ درصد افزایش می‌یابد که از ۱۰ فوریه (شنبه) شروع می‌شود.

اونس جهانی طلا امروز با کاهش ۱۱ دلاری به ۲۰۲۳ دلار افت کرد، داده‌های کلان قوی‌تر دریافتی آمریکا، همراه با اظهارات جنگ‌طلبانه تعدادی از اعضای بانفوذ FOMC، نشان می‌دهد که فدرال رزرو نرخ‌های بهره را برای مدت طولانی‌تری بالاتر نگه می‌دارد. این، همراه با گسترش افزایش ریسک در بازارهای جهانی سهام، به عنوان یک عامل کلیدی به عنوان یک باد مخالف برای فلز گرانبهای امن عمل می کند.

شاخص دلار در روز جمعه در حدود ۱۰۴ثابت ماند زیرا داده های قوی مشاغل ایالات متحده باعث کاهش بیشتر احساسات پیرامون کاهش نرخ بهره شد.
مطالبات اولیه بیکاری با ۹۰۰۰ کاهش به ۲۱۸۰۰۰ رسید که کمتر از انتظارات بازار بود. مقامات فدرال رزرو همچنین در این هفته از شرط بندی های کاهش زودهنگام نرخ بهره عقب نشینی کردند.

قیمت نفت امروز جمعه افزایش یافت و در آستانه یک افزایش هفتگی هم قرار دارد. تنش‌ها در خاورمیانه پس از رد پیشنهاد آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد. این تنش‌ها قیمت نفت را در سطح بالایی نگه داشته است.
از طرف دیگر، درگیری در اوکراین و حمله‌های پهپادی به پالایشگاه‌های روسیه و تعطیلی فنی پالایشگاه‌های این کشور باعث شده روسیه در ماه فوریه نفت بیشتری نسبت به آنچه برنامه‌ریزی کرده بود صادر کند. بنابراین تعهد این کشور برای کاهش تولید طبق قرارداد اوپک پلاس زیر سوال می‌رود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن