تحلیل بازارهای مالی داخلی و جهانی امروز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲
در این گزارش به تحلیل بازارهای مالی و دلایل نوسانات و عملکرد بازارها مالی پرداخته شده است.

قیمت دلار امروز در بازار آزاد با مقداری کاهش در ۴۹۶۵۰ هزار تومان قرار گرفت، دولت در مدت اخیر تلاش میکرد با خبردرمانی و انتشار اخبار مثبت برجامی بازار ارز را کنترل کند اما در عمل هیچ اتفاق مشخصی در این زمینه رخ نداد. در نتیجه به نظر میرسد اثر تلاشهای دولت در این زمینه از بین رفته باشد و به همین دلیل دلار دوباره افزایشی شد. البته در این میان بازارساز ماههاست که علاوه بر خبردرمانی، با ارزپاشی نیز بازار را کنترل میکند برای همین ارز آمریکایی نتوانسه است برای مدت طولانی از نیمه کانال ۴۹ هزار تومانی فراتر برود.
بازار رمزارزها امروز متعادل بودند، اما بیت کوین با کاهش ۰.۲۶ درصدی در ۲۶۹۲۹ دلار در حال معامله است. به گفته یک معاملهگر برجسته بیت کوین (BTC) که به نام Dave the Wave شناخته میشود، چرخه فعلی بازار بعید است که یک رشد بی اعتبار، مشابه آنچه در سال ۲۰۱۹ رخ داد را تجربه کند. به گفته یک معاملهگر برجسته بیت کوین (BTC) که به نام Dave the Wave شناخته میشود، چرخه فعلی بازار بعید است که یک رشد بی اعتبار، مشابه آنچه در سال ۲۰۱۹ رخ داد را تجربه کند.
شاخص دلار آمریکا امروز در ۱۰۵.۹۱ قرار گرفت، گزارش جداگانهای از سوی وزارت کار نشان داد که مطالبات اولیه بیکادی در هفته منتهی به ۲۳ سپتامبر با افزایش به ۲۰۴ هزار نفر رسیده است که نشان میدهد شرایط سخت بازار کار همچنان حاکم است. این به نوبه خود به نفع دلار آمریکا است و نشان می دهد که مسیر کمترین مقاومت برای قیمت طلا به سمت نزولی باشد.
اونس جهانی طلا در روز جمعه به پایینترین حد در بیش از ۸ ماه اخیر زیر ۱۸۵۰ دلار در هر اونس رسید، زیرا دلار قوی و افزایش بازده خزانهداری تحت تاثیر انتظارات فدرال رزرو ایالات متحده برای محدود نگه داشتن سیاستهای پولی برای مدت طولانی تحت تاثیر قرار گرفت. دادههای روز پنجشنبه همچنین نشان داد که اقتصاد ایالات متحده در سه ماهه دوم سرعت نسبتاً ثابتی از رشد خود را حفظ کرده و بازار کار ایالات متحده ثابت مانده است.
بهای نفت برنت امروز با کاهش ۳ درصدی به ۹۲ دلار رسید، زیرا عدم قطعیت های تقاضا بر کاهش عرضه غلبه کرده است. از طرفی عربستان سعودی و روسیه مجموعا کاهش عرضه ۱.۳ میلیون بشکه در روز را تا پایان سال تمدید کردند و نگرانی ها از کسری بیشتر بازار در سه ماهه چهارم را دامن زدند. روسیه همچنین محدودیت هایی را بر صادرات سوخت اعمال کرد تا بازار داخلی خود را تثبیت کند، در حالی که ذخایر نفت خام آمریکا همچنان رو به کاهش بود.
سرمایه گذاران اکنون منتظر نشست اوپک در ۴ اکتبر برای سرنخ های بیشتر در مورد سیاست های تولید هستند.
شاخص های اصلی سهام ایالات متحده امروز منفی بودند به طوری که داوجونز ۰.۴ درصد کاهش یافت. در همین حال، معامله گران در مورد افزایش نااطمینانی های اقتصادی جهانی و چشم انداز سیاست پولی جنگ طلبانه در ایالات متحده محتاط بودند. علاوه بر این، داده های کلان دریافتی ایالات متحده همچنان شواهد زیادی از قدرت اقتصادی مداوم ارائه می دهد و باید به فدرال رزرو اجازه دهد تا نرخ بهره را برای مدت طولانی تری بالاتر نگه دارد.