پایگاه خبری و تحلیل بازار

Bazaar News Agency

دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳
- ۵:۱۳ ق٫ظ
cropped-image-11.png
ایرانبازار پول و بازار ارز و بانکبازار رمز ارزهابازار سرمایهبازار فلزات اساسی و طلابازار نفت و انرژیتحلیل صنایع و بازارهاجهانفناوری
موضوعات داغ

تحلیل بازارهای مالی داخلی و جهانی امروز دوشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۲

در این گزارش به تحلیل بازارهای مالی و دلایل نوسانات و عملکرد بازارها مالی پرداخته شده است.

? قیمت دلار امروز در بازار آزاد افزایشی بود و در ۴۹۳۳۰ تومان به معاملات خود پایان داد. برخی از تکنیکالیست ها می گویند محدوده ۴۹ هزار و ۱۰۰ تومان ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان علاوه بر اینکه مقاومت مهمی است ، مقاومت خط کیوجنسن در اندیکاتور ایچی کومو می باشد که به دلیل صاف بودن نمودار در این محدوده اهمیت این مقاومت بالا رفته است، در صورتی که دلار بتواند مقاومت فوق را بشکند مقاومت ابر کومو در محدوده ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان پیش روی آن قرار دارد در غیر اینصورت حمایت ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان که مماس بر خط حمایت تنکاسن است حمایت بعدی دلار خواهد بود.

? بازارسرمایه برخلاف روزهای گذشته امروز روند مثبت کم‌رنگی را تجربه کرد و در پایان با رشد ۶ هزار واحدی به کار خود پایان داد.
در بازار امروز حوالی ساعت ۱۰ این خبر منتشر شد که بازارگردان‌ها الزامی برای فروش ندارند و  این مهم توانست به روند صعودی امروز بازارسرمایه کمک کند. ارزش معاملات خرد امروز دوباره به کانال ۴ هزار میلیارد تومانی بازگشت و در انتهای معاملات ارزش معاملات خرد ۴۴۰۰ میلیارد تومانی به ثبت رسید. حقیقی‌ها در روز مثبت بورس هم پول از بازار سهام خارج کردند و در انتهای معاملات امروز شاهد خروج پول ۲۷۳ میلیارد تومانی بودیم. نمادهای تاپیکو، رمپنا و فولاد ببشترین تاثیر را بر شاخص کل داشتند.

? در نشست معاملاتی امروز بازار رمزارزها قرمز پوش بودند، به طوری که بیت کوین بعنوان لیدر این بازار با افت ۰.۶۶ درصدی در این ساعات در ۲۹۱۹۸ هزار واحد در حال معامله است، به نظر می‌رسد تا به الان بازار هک صرافی غیرمتمرکز Curve Finance را بدون سرایت بیشتر هضم کرده است. ژن هافمن از شبکه Chia در مصاحبه اخیر با CoinDesk بیان کرد که علیرغم کاهش همبستگی بین بازار سهام و بخش فناوری در سال جاری، بیت کوین و بخش فناوری به دلیل پذیرش انبوه مداوم همچنان پتانسیل همبستگی را دارند. هافمن همچنین گفت که انتظار دارد بازار در ماه اوت به دلیل فصل تعطیلات جهانی روند سایدی داشته باشد، اما پیش‌بینی می‌کند که در ماه سپتامبر به دلیل حمایت اشتغال، باز شدن بازار عرضه اولیه (IPO)، و کاهش احتمالی نرخ بهره پس از افزایش نهایی توسط بانک مرکزی آمریکا، حرکتی ملایم به سمت بالا در همه بازارها شاهد باشیم.

? شاخص دلار در روز دوشنبه نزدیک به ۱۰۱.۵۰ باقی ماند، در حالی که تورم ایالات متحده نشانه هایی از کاهش بیشتر را نشان داد، و از انتظارات مبنی بر پایان چرخه انقباض فدرال رزرو پشتیبانی می کند. داده‌های روز جمعه نشان داد که قیمت‌های اصلی سالانه PCE در ایالات متحده در ماه ژوئن ۴.۱ درصد افزایش یافت که پایین‌ترین رقم از سپتامبر ۲۰۲۱ و کمتر از انتظارات بازار ۴.۲ درصدی بود.

? انس جهانی طلا در معاملات امروز با رشد ۱۱ دلاری در ۱۹۷۰ دلار هر انس معامله شد و در مسیر افزایش حدود ۲ درصدی در ماه جاری قرار داشت، زیرا با توجه به انتظارات فزاینده مبنی بر اینکه بانک های مرکزی بزرگ ممکن است در بحبوحه کاهش فشارهای تورمی در حال نزدیک شدن به پایان چرخه انقباض پولی فعلی باشند، حمایت می شود. هفته گذشته، فدرال رزرو انتظار افزایش ۲۵ واحدی نرخ بهره را اجرا کرد که به گفته تحلیلگران می تواند آخرین افزایش نرخ در چرخه انقباض پولی فعلی باشد.
دو مقام از بانک مرکزی اروپا نیز به پایان احتمالی افزایش نرخ بهره با بدتر شدن چشم انداز اقتصاد منطقه اشاره کردند. در همین حال، بانک مرکزی ژاپن کنترل خود را بر نرخ بهره کاهش داد و اجازه داد بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله دولت ژاپن به بالای ۰.۵ درصد برسد.

? بهای نفت برنت امروز ۸۵ دلار در هر بشکه بود و قرار است ماه را با افزایش شدیدی به پایان برساند زیرا نشانه‌هایی از کاهش عرضه جهانی و بهبود چشم‌انداز تقاضا باعث تقویت قیمت‌های نفت شده است.
معیار نفت آمریکا تا کنون در ماه جولای نزدیک به ۱۴ درصد افزایش یافته است که بهترین عملکرد ماهانه آن از ژانویه ۲۰۲۲ است. بازارها در مورد کاهش تولید داوطلبانه توسط عربستان سعودی و روسیه که بازار را تحت فشار قرار داده اند، نگران هستند و انتظار می رود که عربستان یک میلیون بشکه اضافی خود را کاهش دهد. در سمت تقاضا، تحلیلگران با استناد به تخمین های رشد قوی تر در اقتصادهای بزرگ، پیش بینی های تقاضای جهانی نفت را برای امسال و سال آینده ارتقا دادند.

? شاخص های اصلی سهام ایالات متحده امروز افزایشی بودند، زیرا کاهش فشارهای تورمی در ایالات متحده و انتظارات فزاینده برای پایان دادن به کمپین انقباضی فدرال رزرو نیز احساسات بازار را تقویت کرد.
داده‌های قبلی نشان داد که تولید ناخالص داخلی ایالات متحده در سه ماهه دوم ۲.۴ درصد افزایش یافت و از انتظارات بازار برای افزایش ۱.۸ درصدی فراتر رفت، در حالی که سفارشات کالاهای بادوام افزایش یافت و مطالبات بیکاری به پایین‌ترین سطح چند ماهه کاهش یافت و به طور قابل‌توجهی بر قیمت‌های خزانه‌داری تأثیر گذاشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن