تحلیل بازارهای مالی داخلی و جهانی امروز یک شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
در این گزارش به تحلیل بازارهای مالی و دلایل نوسانات و عملکرد بازارها مالی پرداخته شده است.

? قیمت دلار امروز نیز افزایش یافت و در ۵۴۸۵۰ هزار تومان به معاملات خود پایان داد. از نگاه برخی از فعالان اقتصادی، جهش قابل توجه نرخ دلار در بازار هرات اولین سیگنال صعود به تهران را صادر کرد. معاملات نقدی هرات در یک هفته گذشته به واسطه تعطیلات عید فطر تعطیل و تق و لق شده بود.
از سوی دیگر؛ نوسانات افزایشی قیمت درهم نیز موجب شده بازیگران ارزی از پشتوانه کافی برخوردار شوند.گفته می شود نرخ حواله درهم در روزهای اخیر کانال شکنی کرده است.
به نظر میرسد بازارساز به جای مبارزه با یک ارز مشخص، به دنبال ارزشمند کردن ریال باشد. در واقع از نگاه برخی از کارشناسان، این عدم تمایل برای نگهداری ریال است که نهتنها دلار و سایر ارزها، بلکه تمامی بازارها را متلاطم کرده است.
? بازار سهام دومین روز کاری هفته را اگرچه پرعرضه آغاز کرد اما رفته رفته بر میزان تقاضا افزوده شد و خریداران دست بالا را نسبت به فروشندگان داشتند. و شاخص کل با صعود ۴۰ هزار واحدی به ارتفاع ۲ میلیون و ۴۷۹ هزار واحد رسید.
اهالی بنیادی کار بازار سرمایه همچنان بر طبل ارزنده بودن بازار می کوبند و با ارزش نرخ دلار در بازار آزاد این موضوع را قویتر عنوان می کنند که بازار توان رسیدن به اعداد بالاتر را دارد. ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۶ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۲۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسید. نمادهای فولاد، فملی و تاپیکو بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.
? بازار رمزارزها در وضعیت متعادلی قرار دارند، بیت کوین در میانه کانال ۲۹ هزار دلار در حال معامله است، میانگین متحرک حیاتی ۵۰ روزه برای بیتکوین که روی ۲۷هزار دلار قرار گرفته، تا حدودی از این ارز دیجیتال پشتیبانی کرده، در نتیجه، منجر به رالی با هدف شکستن سطح مقاومت حیاتی ۳۰ هزار دلار شده است با این حال، اگرچه بازار کریپتو در حال حاضر خوشبینانه به نظر میرسد اما هنوز احتمال رد این قیمت وجود دارد.
صرافی بایننس اخیرا معاملات نقطهای بدون کارمزد خود را در اکثر جفتهای رمزنگاری خود غیرفعال کرده است. این مورد به نوبه خود منجر به کاهش قابل توجهی در حجم معاملات نقدی بیتکوین شده است که این نسبت را از بین میبرد و باعث میشود از همگام سازی خارج شود.