پایگاه خبری و تحلیل بازار

Bazaar News Agency

دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴
- ۶:۱۷ ق٫ظ
cropped-image-11.png
ایرانبازار پول و بازار ارز و بانکبازار رمز ارزهابازار سرمایهبازار فلزات اساسی و طلاتحلیل صنایع و بازارهاجهانفناوری
موضوعات داغ

تحلیل بازارهای مالی داخلی و جهانی امروز یک شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱

در این گزارش به تحلیل بازارهای مالی و دلایل نوسانات و عملکرد بازارها مالی پرداخته شده است.

? قیمت دلار امروز در بازار آزاد افزایشی بود و در ۳۵۵۰۰ هزار تومان به معاملات خود پایان داد. زیرا امروز خبر احتمال صدور قطعنامه در بین معامله گران بازار برجسته شد. و نرخ دلار در بازار امروز در واکنش به خبر پیش‌نویس قطعنامه‌ای جدید علیه ایران روی میز شورای حکام آرایش صعودی به خود گرفت. آمریکا به همراه سه کشور اروپایی عضو برجام باز هم بانی تهیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای علیه ایران شدند که گفته می‌شود قرار است در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مورد بررسی قرار گیرد. دربازار سکه برخی شایعات به نفع بازار ساز تمام شده است، از جمله شایعاتی که در بازار شنیده می‌شود ضرب قیمت سکه با تاریخ جدید هست از نظر معامله‌گران این شایعه به نفع خرید اوراق سکه بوده است؛ اوراقی که با هدف کنترل نقدینگی و نوسانات بازار طراحی شده است.

? شاخص کل بورس تهران امروز نزولی شد و ۶۹۵۶ هزار واحد کاهش یافت. شاخص هم وزن نیز افت جزئی داشت.
عدم تغییر نرخ خوراک شرکتهای پتروشیمی بر بازار اثر منفی بر جای گذاشته. دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی اعلام کرده است که مقرر شده جلساتی با حضور فعالان صنعت برای بررسی و اصلاح فرمول نرخ خوراک تشکیل شود. بهبود انتظارات از نحوه تنظیم نرخ خوراک می تواند انتظارات صعودی در بازار سرمایه را بهبود ببخشد.
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۱۷ هزار و ۶۰۳ میلیارد تومان افزایش یافت. ارزش معاملات خرد سهام با کاهش ۱۱ درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم ۳ هزار و ۸۷۹ میلیارد تومان رسید. 
ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای چهارمین روز متوالی منفی شد و ۳۱۲ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به روز شنبه رشد ۹۴۰ درصدی داشته است. نمادهای فولاد، فملی و شستا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند.

? رمزارزها همچنان در دامنه منفی قرار دارند، و بیت کوین نیز با افت ۱.۹۰ درصدی در ۱۶،۵۲۸ هزار دلار در حال معامله است. با سقوط صرافی FTX سرمایه گذاران محتاط شده اند. با این حال براساس شاخص ماهانه معتبر احساسات مصرف کننده دانشگاه میشیگان، نگرش مصرف‌کنندگان در مورد آینده اقتصادی ایالت متحده در ماه نوامبر کاهش یافته و این نشان از عدم مطلوبیت و بدبینی نسبت به آینده می‌باشد. این شاخص در ماه‌های اخیر، پس از سقوط به پایین‌ترین حد تاریخ در ماه ژوئن، به طور ناپایدار افزایش یافته بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن