تحلیل بازارهای مالی امروز جمعه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
در این گزارش به تحلیل بازارهای مالی و دلایل نوسانات و عملکرد بازارها مالی پرداخته شده است.

? بازار رمزارزها امروز نیز قرمز پوش بودند، بیت کوین سقوط دو روزه خود را ادامه داد و به محدوده ۲۷۷۰۰ هزار دلار سقوط کرد. مشکلات نظارتی ایالات متحده در زمینه رمزارزها به شدت بر بیت کوین تاثیر گذاشته است. مارک کانرز، رئیس تحقیقات مدیریت داراییهای رمزارز ۳iQ، کاهش بیت کوین را به مشکلات نظارتی ایالات متحده مرتبط میداند. وی همچنین اشاره کرد که “نقدینگی بازار به شدت به سمت آسیا متمایل است. مارک کانرز عقیده دارد مشکلاتی که این هفته در واشنگتن رخ داد، نشان میدهد که آسیا و سایر حوزههای قضایی همچنان سهم بازار از ایالات متحده را کسب خواهند کرد. تصمیم کوین بیس برای دریافت مجوز در برمودا برای راه اندازی هر چه سریعتر صرافی در آن جا نشان میدهد که شرکتهای دارایی دیجیتال آمریکایی تلاش میکنند تا از آمریکا خارج شوند. بنابراین این هفته هم نوسان قیمت و هم نوسانات نظارتی داشتیم، با تنها یک بازنده آشکار: اقتصاد ایالات متحده”.
? شاخص های سهام ایالات متحده امروز وضعیت یکسانی نداشتند و نوسانات محدودی در دامنه مثبت داشتند، آخرین دادههای هفتگی فدرال رزرو افزایش اندکی در استقراض از برنامه تامین مالی مدت بانکی را نشان میدهد. در عین حال، دیدگاه توقف افزایش نرخ بهره فدرال رزرو و چرخه سیاستهای تسهیلی متعاقب آن، قفل جریان سرمایه گذاری سالم به بازارهای نوظهور را باز نمیکند. در عین حال سرمایهگذاران به طور فزایندهای توقفی در زمینه افزایش نرخ بهره برای بانک مرکزی آمریکا را در فصل تابستان قیمت گذاری میکنند. اما نگرانیها از سقف بدهی ایالات متحده در حال افزایش است و تنش بین ایالات متحده و چین هیچ نشانهای از کاهش را نشان نمیدهد.
? شاخص دلار آمریکا در معاملات امروز تقریبا در ۱۰۱،۴۸ ثابت مانده است، این در حالی است که سیاست گذاران فدرال رزرو به طور مداوم از افزایش بیشتر نرخ بهره و نادیده گرفتن ترس از رکود در اقتصاد ایالات متحده حمایت می کنند. داده های هفتگی ادعاهای بیکاری منتشر شده در روز پنجشنبه نشانه هایی از کاهش بازار کار را تقویت کرد. بر اساس این گزارش، ادعاهای بیکاری هفتگی به ۲۴۵ هزار افزایش یافته است که بالاتر از اجماع و انتشار قبلی ۲۴۰ هزار نفر برای هفته منتهی به ۱۴ آوریل است.
? بهای انس جهانی طلا امروز با انتشار داده های PMI حدود ۲۵ دلار کاهش یافت و در ۱۹۷۹ دلار در ار اونس قرار گرفت، بر اساس برآوردهای اولیه منتشرشده توسط موسسه رتبهبندی S&P Global، شاخص مدیران خرید بخش ترکیبی (تولیدی و خدماتی) در آوریل ۲۰۲۴ به ۵۳.۵ افزایش یافت که نشاندهنده سریعترین جهش در فعالیتهای تجاری از ماه مه ۲۰۲۲ است. یکی از عوامل کلیدی در پشت پرده دادههای قوی مدیران خرید، افزایش شدید سفارشات جدید در شرکتهای آمریکایی بود که با شدیدترین نرخ در ۱۱ ماه اخیر افزایش یافت.
? بهای نفت برنت امروز ۰.۹۹ درصد افزایش یافت و در ۸۱ دلار در هر بشکه در حال معامله است. ترس از رکود همچنان بر احساسات معامله گران تاثیر می گذارد. از طرفی به نظر میرسد روندهای متناوب دلار نیز از این کالا حمایت کرده است و با وجود اینکه معاملهگران همچنان نگران کاهش بالقوه اقتصادی و تأثیر منفی آن بر تقاضای نفت خام هستند.