طراحی مدلهایی برای کاهش اثر نوسانات ارزی
مدیرعامل پرداخت الکترونیک پاسارگاد در حاشیه مراسم معارفه این شرکت با اشاره به نحوه فعالیت این شرکت، درمورد میزان سهم از بازار توضیح داد.
مسیح مشهدی تفرشی، مدیرعامل پرداخت الکترونیک پاسارگاد گفت: شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد ۱۷ سال قبل تأسیس شد و سه دوره هیأت مدیرههای مختلف را به خود دید. در حال حاضر بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر در این شرکت مشغول به کار هستند و ۳۰۰ پیمانکار داریم که به ما کمک میکنند یکی از ۱۲ PSP باشیم که از شاپرک مجوز گرفته و در حال ارائه خدمت PSPگری است.
او ادامه داد: شرکت مادر ما هلدینگ فناپ است که در حوزه ICT یک شرکت پیشرو محسوب میشود و شرکت PSP هم در حال انجام کار اصلی خود یعنی داشتن گرایش و توسعه در فینتک است.
تفرشی افزود: به لحاظ هزینهای حتما به دلار وابسته هستیم چون پوز و کاغذ را که جزو مواد اولیهمان است، خریداری میکنیم بنابراین تقریبا دو،سه مورد از هزینههای ما به ارز وابسته است. در این میان پوز و کاغذ وابستگی بیشتری دارند. بر این اساس در حال تلاش هستیم تا با مدیریت و تدابیری که در حوزه وابستگی به پوز داریم، مدلهای مختلفی طراحی کنیم که اثرات این وابستگی کمتر شود.
مدیرعامل پرداخت الکترونیک پاسارگاد تصریح کرد: اما در حوزه درآمدی، نکته این است که بخشی از درآمدهایمان از بانک مرکزی و شاپرک که درآمد حاصل از کارمزد تراکنشهاست و بخشی هم مربوط به اجازه پوزهاست که از بانکها دریافت میکنیم ضمن آنکه بخشی هم از بیزینسهایی است که در حوزه فینتک طراحی کردیم.
او ادامه داد: شارژ فروشی، قبض فروشی، توزیع قبض، مباحث اپلیکیشنی و بستههای اینترنت فروشی هم بخش دیگری از پرتفوی محصولات ماست که کمک میکند پکیج درآمدی ما ساخته شود.
تفرشی توضیح داد: باید سهم از بازار را به تعداد پوز تعریف کنیم که در این حوزه ۲۰ درصد سهم مارکت را داریم، بنابراین به اندازه کافی در سهم بازار حرکت کردهایم و بعد از این باید برنامهای برای غنای این سهم مارکت داشته باشیم.